Looppoppen & TV Helden
hoekje

Biba Boerderij

Veel kinderen komen steeds minder in aanraking met het platteland. "Een koe is paars en melk komt uit de supermarkt" zijn uitspraken die er niet om liegen.

Door de BiBaboerderij worden de kinderen spelenderwijs ook weer dichter bij de natuur gebracht. De BiBaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld en elke dag gebeurt er wel iets grappigs en leerzaams. Bibi de boerin zorgt voor iedereen op de BiBaboerderij en Bart is een beetje een onhandige boer. Verder leven er op de BiBaboerderij de Vivavogelverschrikker, de Didadiertjes, de Gigagroentes en de Fifafruitjes. Ze beleven samen de spannendste en leukste avonturen.

De Bibaboerderij is een kinderprogramma voor pre-school kids (2-6 jaar), dat iedere dag te zien is op RTL Telekids. De thema's zijn gebaseerd op educatie, verantwoord leven, gezond eten, respect voor milieu en voor elkaar waarbij muziek een grote rol speelt.

Bart en Bibi op de Kermis © www.looppoppen.nl Bart en Bibi van de Biba Boerderij huur je bij © www.looppoppen.nl Bart en Bibi van de Biba Boerderij huur je bij www.looppoppen.nl Bart en Bibi van de Biba Boerderij huur je bij www.looppoppen.nl

Bart en Bibi

€ 750,- 1 x 45 minuten.
€ 950,- 3 x 30 minuten binnen 2,5 aaneengesloten uren. Exclusief BTW.


Bart, Bibi en DiDadiertjes en Traktor

€ 3.795,- Exclusief BTW.

hoekje
hoekje

Foto's

Bart en Bibi van de Biba Boerderij huur je bij www.looppoppen.nl Bart en Bibi van de Biba Boerderij huur je © bij www.looppoppen.nl Bart en Bibi van de Biba Boerderij huur je bij © www.looppoppen.nl Biba Boerderij Diertjes huur je bij www.looppoppen.nl
hoekje
hoekje

Alle karakters

hoekje
Facebook logo
Twitter logo