Looppoppen & TV Helden
hoekje

Het Zandkasteel

Toto, prinses Sassa en koning Koos wonen met hond Finnie in Het Zandkasteel. Zij slapen, spelen, dansen en eten daar en beleven vele avonturen. Toto, prinses Sassa en Koning Koos hebben alledrie rood haar en dezelfde grote neuzen. Als ze zand in hun neus krijgen, dansen ze de neuskriebeldans. Deze dans nodigt de peuter uit mee te bewegen.

Het Zandkasteel moet kinderen vooral aanzetten tot spel. Spelen is het leren ontdekken van de wereld om hen heen. Het Zandkasteel ziet het televisiekijken (Peuter Tv van Z@pp op Nederland 3) niet als geisoleerde activiteit, maar wil juist aanzetten tot het uitdiepen van een bepaald thema. Taalontwikkeling en sociaal- emotionele ontwikkeling verdienen hierin het grootste accent.

Het Zandkasteel inhuren www.looppoppen.nl Het Zandkasteel inhuren www.looppoppen.nl Het Zandkasteel met magnetisch zand huren www.looppoppen.nl Het Zandkasteel Event inhuren www.looppoppen.nl

€ 1.325,- 1 x 45 minuten.
€ 1.625,- 3 x 30 minuten binnen 2,5 aaneengesloten uren.
Het Zandkasteel Event met magnetisch zand en zandzakken gooien is op aanvraag.
Exclusief BTW.

hoekje
hoekje

Kindershow

"Dansen met het Zandkasteel" is de nieuwste show. Een half uur durende liedjesshow met de nieuwste liedjes uit de Tv-serie.

Er wordt veel gezongen en gedanst met Sassa, Toto en Koning Koos onder begeleiding van een presentator in een prachtig, nieuwe decor en de nieuwste liedjes.

Na de show is er uiteraard ruimte voor een Meet & Greet, zodat de kinderen met Sassa, Toto en Koning Koos op de foto kunnen of gewoon even een handje kunnen schudden met deze sterren!

Vanaf € 2.995,- 30 minuten show + 30 minuten Meet & Greet. 3 karakters + presentator. Inclusief geluid tot 300 personen. Exclusief BTW.

hoekje
hoekje

Alle karakters

hoekje
Facebook logo
Twitter logo