Looppoppen & TV Helden
hoekje

Paw Patrol

Paw Patrol is dagelijks te zien op Nickelodeon en gaat over heldhaftige pups die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein! Marshall, Chase en Skye gaan natuurlijk heel graag op de foto met al hun stoere vriendjes en vriendinnetjes.

Chase is een Duitse herder die de politietaken binnen PAW Patrol uitvoert. Hij rijdt in een politiewagen of een spionauto met drone. Hij reageert soms allergisch op veren en katten wanneer hij zijn speurneus gebruikt.

Marshall is een dalmatiër die de brandweertaken uitvoert, vaak met succes ondanks zijn klungeligheid. Zijn wagen is een brandweerwagen of ziekenwagen.

Sinds kort zijn ook Rubble en Skye te boeken.

TV Helden Paw Patrol huren www.looppoppen.nl TV Helden Paw Patrol huren www.looppoppen.nl TV Helden Paw Patrol huren www.looppoppen.nl

1 karakter:
€ 1.495,- 1 x 45 minuten.
€ 1.695,- 4 x 30 minuten binnen 4 aaneengesloten uren.
Exclusief reiskosten en BTW.

2 karakters:
€ 1.695,- 1 x 45 minuten.
€ 1.895,- 4 x 30 minuten binnen 4 aaneengesloten uren.
Exclusief reiskosten en BTW.

3 karakters:
€ 2.295,- 1 x 45 minuten.
€ 2.495,- 4 x 30 minuten binnen 4 aaneengesloten uren.
Exclusief reiskosten en BTW.

4 karakters:
€ 2.695,- 1 x 45 minuten.
€ 2.895,- 4 x 30 minuten binnen 4 aaneengesloten uren.
Exclusief reiskosten en BTW.Alle promotie uitingen rondom Paw Patrol moeten vooraf worden goedgekeurd door de producent. Voor uw uitingen ontvangt u een pakket met artwork wanneer de opdracht definitief is.

hoekje
hoekje

Alle karakters

hoekje
Facebook logo
Twitter logo