Looppoppen & TV Helden
hoekje

Smurfen

De kleine blauwe figuurtjes met hun witte muts en broek en ieder met een eigen karakter die in paddenstoelvormige huizen wonen. Samen beleven ze de meest grappige avonturen terwijl Grote Smurf met zijn wijsheid en toverkunst, er voor zorgt dat ze iedere keer weer aan hun grote vijand Gargamel en Azrael ontkomen.

De Smurfen veroveren al jaren vele kinderharten met films, muziek, boeken en er zijn talloze soorten merchandising in een Smurfenjasje gestoken. De televisieserie in de jaren '80 zorgde voor de grote wereldwijde doorbraak van de Smurfen en velen beleven nog steeds veel plezier aan de serie op televisie.

De zomer van 2013 en voorjaar 2017 werd helemaal blauw gekleurd. Dit door de films in de bioscopen. De Smurfen zijn gewoon niet weg te denken uit de leefwereld van kinderen en ouders. Hoe fantastisch is het om een Smurfenvriend te ontmoeten en met hem op de foto te gaan?

Zowel Grote Smurf, Brilsmurf, Smurfin als een normale Smurf zijn afzonderlijk te boeken, maar met elkaar is natuurlijk wel heel gezellig en maakt het plaatje helemaal compleet!Smurfen boeken www.looppoppen.nl Brilsmurf boeken www.looppoppen.nl De Smurfen boeken www.looppoppen.nl Smurfin huren www.looppoppen.nl

1 Smurf

Vanaf € 775,- 1 x 45 minuten
Vanaf € 950,- 3 x 30 minuten binnen 3 aaneengesloten uren.

2 Smurfen

Vanaf € 1.050,- 1 x 45 minuten
Vanaf € 1.350,- 3 x 30 minuten binnen 3 aaneengesloten uren.

3 Smurfen

Vanaf € 1.395,- 1 x 45 minuten
Vanaf € 1.695,- 3 x 30 minuten binnen 3 aaneengesloten uren.hoekje
hoekje

Alle karakters

hoekje
Facebook logo
Twitter logo