Looppoppen & TV Helden
hoekje

Wielen van de Bus

Boek nu de nieuwe Muziekshow of meet & greet met Jill en Beep (Toet) de Bus uit de Wielen van de Bus.

Deze karakters zorgen voor veel bekijks! Tijdens het bezoek zullen kinderen vermaakt worden met de welbekende liedjes van de Wielen van de Bus en mogen ze uiteraard plaats nemen in de bus zelf.

De animatieserie wordt momenteel uitgezonden op RTL Telekids en is een groot succes bij kinderen. Op de foto met een echte kinderheld Voor kinderen is er niets zo speciaal als het ontmoeten van hun grote TV helden.

Even een momentje waar je de twee grote TV helden van de Wielen van de Bus kunt bewonderen, knuffelen, high-five geven of natuurlijk gezellig mee op de foto kunt gaan. Een blijvende herinnering voor jong en oud. Meet en Greet met Jill en (Toet) Beep de Bus!

Wielen van de Bus huren www.looppoppen.nl Meet en Greet met Jill en Beep van Wielen van de Bus huren www.looppoppen.nl Wielen van de Bus kinderfeest www.looppoppen.nl Wielen van de Bus met DJ Rogier boeken www.looppoppen.nl

€ 1.350,- 1 x 60 minuten.
€ 2.195,- Minishow met Jill en (Toet) Beep de Bus.
Exclusief reiskosten en BTW.Benodigde vrije speelruimte van 800 x 500 x 350 cm (LxBxH), stroompunt en een afsluitbare kleedruimte.
Toet (Beep) de Bus (Rijdende bus Lengte 667, Breedte 187, Hoogte 330)

hoekje
hoekje

Alle karakters

hoekje
Facebook logo
Twitter logo